HET OUDSTE BROMFIETSBLAD TER WERELD!

ABONNEE WORDEN?

KLIK HIER!

NU TE KOOP

Meer over 'Bromfiets'

‘Bromfiets’, het oudste bromfietsblad ter wereld (sinds 1950), is een onafhankelijk tweemaandelijks tijdschrift voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke bromfietsen.

 

Elke twee maanden een tijdschrift boordevol alles wat met klassieke brommers te maken heeft: Modelhistories, gedreven verzamelaars, restauratieverslagen, techniek, ervaringen van lezers, flitsen, nieuwtjes van toen en nu, de beroemde rubriek ééndagsvliegen, reisverslagen, marktontwikkelingen, evenementenkalender en natuurlijk de bromfietsmarkt.

 

Daarnaast is onze niet aflatende strijd in woord en daad tegen overheidscommissies, overijverige regenten, gemeentebesturen en andere 'zieners' inmiddels legendarisch en zullen we blijven knokken om onze klassieke brommer de status te geven die hij verdient!

 

Wie van zijn herinneringen kan genieten leeft twéé keer…

Daarom is de bromfietshobby de mooiste van de wereld!

 

‘Bromfiets’ is te koop bij de boekhandel en kiosken in Nederland (€ 5,45) en België (€ 5,80)

of via een abonnement voor € 29,95 per 6 nrs. via onze webwinkel of bel: 0182-356050

Mijn Brommer 4-2017

Beloofd is beloofd

 

In het Bromfietsblad van 2002, no.1 stond op pagina 37 in de Rubriek 'Mijn Brommer' een stukje van mij en mijn kleinzoon. Kane is geboren op 24 april 2001, het is nu 2017 en hij is dus net 16 jaar geworden. De hoop die ik toen uitsprak dat ik samen met hem op de brommer ooit een ritje zou maken kan nu in vervulling gaan, al moet hij nog wel eerst zijn brommerexamen halen. De DKW heb ik hem bij zijn geboorte al beloofd voor zijn 16e verjaardag. Elk jaar hebben we hem op de foto gezet met 'zijn' brommer. Je ziet hem steeds groter worden. We hebben alle foto’s ingelijst en aan hem kado gegeven.

 

Otto Sonneveld,

Zoetermeer

 

Mooie herinneringen

Op de foto mijn broer Kees Bijman op zijn Royal Nord voor de boerderij van mijn ouders. Hij had de brommer van vader gekregen omdat hij dag en nacht op de boerderij in de weer was.

Vaak ging ik met mijn broer naar beurzen en classic evenementen, maar helaas is Kees al op 15 maart 2012 overleden.

 

Jan Bijman,

Wognum

© 2017 Bromfiets / Target Press -